Handelsbetingelser

Velkommen til by Wilton Denmark’s webshop. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler i by Wilton Denmark’s webshop.

PRIVAT POLITIK
By Wilton Denmark er forpligtet til at beskytte Deres private oplysninger. Kun autoriseret personale inden for virksomheden kan bruge oplysninger indsamlet fra individuelle kunder. Vi evaluerer hele tiden vores systemer og data, for at sikre den bedst mulige service til vores kunder. Regeringen har lavet en række specifikke retningslinjer for uautoriseret handlinger imod computer systemer og data. Vi undersøger sådanne handlinger med henblik på retsforfølgelse og/eller civilforfølgelse for at få refunderet skader fra De ansvarlige.
Når du gennemfører en handel med os, indsamler vi data om dig med følgende formål:
1. Fremsendelse af varer og faktura samt eventuelt anden kontakt omkring handlen
2. Eventuelt fremsendelse af nyhedsmails og/eller anden markedsføringsindhold, hvis du vælger at acceptere det førnævnt

Følgende data indsamles:
Vi indsamler: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Videregivelse af data: Vi videregiver ikke persondata til tredje part.
Opbevaring af data: Vi opbevarer din data på en dedikeret server hos vores hosting partner.
Sletning af data: De kan få slettet din data skulle du ønske dette. Dette kan gøres ved at rette henvendelse til os. Der kan dog være data, som ikke kan slette som følge af lovgivning, så som regnskabsloven.

KØB AF VARER
Ved køb af varer i By Wilton Denmark’s webshop skal du udfylde dine personlige informationer såsom navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse. Når betalingen er godkendt og varen er registreret, vil du modtage en endelig ordrebekræftelse. Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt da venligst By Wilton Denmark på +45 49 40 50 81 alle hverdage mellem kl. 08.30 og 16.00 eller skriv til kundeservice@bywilton.dk

RETURRET
By Wilton Denmark’s webshop giver 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Skiltet må ikke være ødelagt, ridset og alle dele i æsken skal være intakte, ellers tages den ikke retur. Retursedlen skal være udfyldt og vedlagt i pakken, retursedlen findes på hjemmesiden under KUNDESERVICE, ‘hvordan returnerer jeg min vare’. Du kan også kontakte os på kundeservice@bywilton.dk, så sender vi den til dig. Varer uden udfyldt returseddel tages ikke retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet, eksklusiv fragtomkostninger, til det kreditkort, som varen er blevet betalt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Udgifterne til returnering af varer skal betales af køberen.

REKLAMATIONER
By Wilton Denmark’s webshop handler under købeloven og under de retningslinjer der er givet af forbrugerstyrelsen. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra by Wilton Denmark, skal påberåbes inden 8 dage efter modtagelse. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slidtage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst by Wilton Denmark på tlf. +45 49 40 50 81 eller på kundeservice@bywilton.dk

UDSOLGTE VARER
Viser det sig, at varen du ønsker, er udsolgt, kontakt da venligst by Wilton Denmark på +45 49 40 50 81 eller på kundeservice@bywilton.dk

Generelt
Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til det valgte fragtfirma med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os.
By Wilton Denmark er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. By Wilton Denmark tager forbehold overfor fejl, og udsolgte varer. By Wilton Denmark har til en hver tid ret til at annullere en ordre som skyldes ovenstående.

SIKKERHED
Sikkerheden på by Wilton Denmark’s webshop er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun NETS der har adgang til dine data. Hverken by Wilton Denmark eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. by Wilton Denmark webshop er dine personlige kontaktoplysninger 100 % fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

LEVERING OG TRANSPORT
Levering i Danmark foregår med GLS, og du får leveret pakken til en pakkeshop/pakkeboks i nærheden af din bopæl.
Vi sender fragtfrit i Danmark!
Vi sender varen hurtigst muligt, se dog retningslinjerne for levering:
• Danmark: 1-3 hverdage.

Skulle der opstå forsinkelser hos fragtfirmaet kan by Wilton Denmark ikke drages til ansvar. I tilfælde af udeblevne leverancer, fremsender vi en ny leverance uden beregning.

RISIKOEN FOR VARERNE
Risikoen for varer købt i by Wilton Denmark overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

BETALING
I by Wilton Denmark’s webshop kan du betale med betalingskortene Dankort, eDankort, VISA, Mastercard, Maestro, Visa Electron, American Express, Maestro og JCB samt MobilPay. Alle priser i by Wilton Denmark’s webshop er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.
Hvor bliver min pakke af?
Hvis din pakke udebliver eller du bliver utålmodig, så kontakt os på +45 26205061 eller på info@bywilton.dk.
Husk at finde dit ordrenummer frem. Vi vil sende dig trackingnummer så du kan spore din pakke.

KONTAKTOPLYSNINGER
By Wilton Denmark
Tømmerupvej 256
2791 Dragør
Danmark

Tlf. +45 49 40 50 81
E-mail: kundeservice@bywilton.dk

 

©2022

KONTAKT OS

BESKED

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?