Vi ønsker at perfektionere den perfekte verden

Eksklusive stævnenumre til den eksklusive equipage

Ekslusive stævnenumre fra By Wilton Denmark. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor ridesporten, så vi ved, at der altid har været stillet store krav til det stilrene og eksklusive i ridesportens udstyr. Der har dog manglet en lille, men ikke ubetydelig detalje for at fuldende de ellers så velpolerede stævne looks – nemlig et eksklusivt stævnenummer.

For at fuldende stævne looket, og perfektionere den perfekte rideverden med stil, har by Wilton Denmark designet og fremstillet et stævnenummer der kan måle sig med eqipagens øvrige udstyr, så de gamle plastiknummerholdere kan skiftes ud, med et eksklusivt håndsyet stævnenummer, i en kvalitet og design der kan matche enhver equipages krav om perfektionisme.

De eksklusive stævnenumre er både smukke og anvendelige. Du kan nemt skifte akryltallene ud i nummerholderen, blot ved hurtigt at åbne trykknappen og magneten. Stævnenummeret kan enten sættes fast med sikkerhedsnålen på underlaget man kan også sætte stævnenummeret fast med læderstroppen på trensen eller bøjlen.

Vi har 5 smukke designs

Ebony

Ebony Lak

Bordeaux

Cognac

Mica

 

Vi har tænkt på detaljen så I kan stråle på banen.

Du kan også købe vores eksklusive stævnenumre hos din lokale rideudstyrsbutik hvor du kan se produkterne og mærke kvaliteten:

 

Sjælland:

Holger Danske Rideudstyr

Stenholdtgaard Rideudstyr

Capacity Horses

 

Jylland:

Kirstine Holm Rideudstyr

Rytterhuset Viborg

 

Sverige:

Bengts Hästsport

 

Holland:

Emmers Equestrian

©2022

KONTAKT OS

BESKED

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?